dilluns, 5 de juny del 2023

DIFERENTS ACTIVITATS

Famílies, aquí vos deix un recull d'imatges de diferents activitats que hem anat fent a la nostra aula. De cada dia aprenem més i som capaços de fer moltes més coses. Mirau, mirau...

Com deveu saber, a l'aula tenim una titella de mascota, na LUA!🦉 És un mussol que ens acompanya en el moment del Bon Dia i els nins i nines l'aprecien molt. Mirau com l'han dibuixat i com han escrit el seu nom!!🥰



Poc a poc estam començant a experimentar amb les tisores i ens hem adonat que retallar ens encanta!✂️








Seguim treballant la lògico-matemàtica, en aquesta activitat identificant els números 1, 2 i 3 segons el color que ens indicava el núvol.







I també treballam les matemàtiques amb l'activitat de l'estadística del temps que duim a terme cada mes. És molt interessant anar vegent quants de dies ha fet cada fenòmen meteorològic, fer el recompte, comparar amb mesos anteriors... feim una feinada!! 
☀️⛅️☁️🌧🌨




Una activitat que ens agrada molt és jugar amb diferents propostes alhora, d'aquesta manera els infants trien on anar i van canviant segons els seus interessos. A vegades, totes són propostes de lectoescriptura, adaptades als diferents ritmes d'aprenentatge que hi ha; d'altres són variades amb les que treballam diverses àrees; o específiques per practicar la psicomotricitat fina. 
Però sempre són activitats amb les que aprendre jugant i experimentant, i això als nins i nines els encanta!🥰

 


Psicomotricitat fina amb pinces i pals de colors 









Lectoescriptura amb el material "Formam lletres?"













Grafomotricitat




Pricomotricitat fina amb plastilina





Lectoescriptura amb les làmines dels seus noms i els taps de les lletres