dilluns, 30 de març del 2020

3era setmana. ACTIVITATS/PROPOSTES 6

Bon dia famílies! Començam la tercera setmana de confinament. Com ho duis? Esper que bé. Sa veritat és que papàs i mamàs feis unes cosetes ben xules i una feinada amb els vostres infants, estan ben entretinguts. M'encanta tot això que me passau.

El dilluns és el nostre dia de psicomotricitat, que vos sembla si per avui feim una sessió de psico? 

Podem muntar un circuit per botar per damunt coixins, passar per davall cadires o taules simulant que passam per dins un túnel, podem muntar amb flassades un castell...

Recordau, el primer que hem de fer és preparar-nos, nins i nines els hi ensenyareu als papàs i mamàs com ens preparam? Ens asseim en terra i comença: PSI feim moviments amb el cap, CO aixecam el nostre culet del terra, MO amb les manetes damunt el cap feim unes banyetes, TRI amb els dits de les mans feim un triangle, SI tornam a fer moviments amb el cap, TAAAT manetes davant la careta i les llevam.

Jugam al circuit, primer més de moviment i després podeu passar a la part més simbòlica. I per acabar, si teniu peces siguis de plàstic o de fusta, els hi podeu dir que muntin allò que més els ha agradat.

A veure com vos va aquesta psicomotricitat des de casa? M'enviareu fotos i vídeos? 4ei@assumpcio.fecib.net

Sa teacher vos proposa:

REPTEPer tal de divertir-vos un poc amb una de les cançons que cantam a les classes d’anglès, vos propòs que aprengueu el ball que podeu veure a aquest enllaç. A veure com vos surt! 

Cap comentari: