dilluns, 23 de març del 2020

PROPOSTES 3

Bones tardes!! Com esteis estimats? Avui vos propòs:

ACTIVITAT DE LLETRES. De la mateixa manera que hem fet números i figures geomètriques, amb pintures, retoladors, sal dins una safata, amb plastilina podem anar recordant les lletres que ja hem treballat a l'aula (I, E, O) i després representar-les a un paper. 
Aquest trimestre hem fet feina amb el nom, per tant, mamàs i papàs si els escriviu en lletra de pal (majúscula) el seu nom, podeu anar fent el renou que fa cada fonema i el poden anar reproduint a un paper. 
I a casa, hi ha lletres? Anem a mirar on trobam lletres, anam a fer el renou que fa cada fonema. Podeu també aprofitar per mirar contes i jugar a cercar lletres.

GRAFOMOTRICITAT. Nins i nines, com tots sabem heu de contar als vostres papàs i mamàs que tenim un dit màgic. Per això primer repassarem el caminet amb el dit màgic i després amb una pintura, retolador, com volgeu el repassarem.




Vos pas també dues idees més perquè pogueu practicar la grafomotricitat sense la necessitat d'imprimir res.





I a continuació vos adjunt l'enllaç del conte de les tres bessones i Sant Jordi, que vos vaig dir que miraríem i no ho hem pogut fer. Esper que vos agradi!!


Com anau fent, esper rebre fotos i vídeos! 4ei@assumpcio.fecib.net

Una abraçada enorme!
Aina Mª