dimecres, 1 d’abril del 2020

ACTIVITATS / PROPOSTES 7


Començam el dia amb una cançoneta:


Avui quan m'he aixecat he pensat, avui farem lletres. Què vos sembla bé? Faré propostes per imprimir, però també hi ha tota una sèrie d'activitats manipulatives que no fa falta imprimir.

Propostes més manipulatives, amb plastilina, amb pasta de sal (ja vos vaig dir la recepta), en sal, farina dins una safata anau fent lletres.

Propostes d'imprimir, vos propòs aquestes:



Més cosetes:

A partir de demà, dijous, a través de l'aplicació GESTIB podreu consultar els informes d'aquest segon trimestre. Tot el que veureu del vostre infant, és d'abans del confinament.

Sigui a través de l'aplicació o de la web trobareu un canal ORIENTACIÓ EI i EP. Na Manoli i na Maria del Mar hi van posant articles que poden ser del vostre interès. Ho podeu consultar.

Totes aquestes activitats manipulatives, ja sigui de grafomotricitat, de números, lletres o figures geomètriques, o bé aquelles que hagin agradat més als infants les podeu anar fent.

Recordau, demà nosaltres ens veim virtualment a les 16:00h. Heu de preparar un paper i pintures. I també tot allò que em volgueu mostrar per quan vos doni pas per xerrar. HO FEIS BENÍSSIM!! Gràcies famílies per fer-ho possible!!

Besades mil!
Aina Mª