dimecres, 29 d’abril del 2020

DIMECRES 28 ABRIL. SERIACIONS, FIGURA HUMANA I UN CONTE!





Com vos he explicat en el vídeo vos pos aquest enllaç per anar fent sèries de dos elements. A més, practicarem els conceptes gran i petit, els colors i les formes geomètriques.
https://clic.xtec.cat/projects/enserie/jclic.js/index.html

Vos adjunt aquestes dues fitxetes per imprimir per aquelles famílies que vos interessi.
Seriació de formes geomètriques
Seriació poma

Amb cartons podeu anar fent triangles, cercles i quadrats, pintar-los i anar fent diverses sèries. Si l'infant no demana més, només feis sèries de dos elements (per exemple, un cercle i un triangle, un cercle verd i un cercle blau).

Vos propòs també treballar la figura humana. Com ho he explicat en el vídeo, agafau un mirall, vos mirau i després podeu fer les següents activitats:

1. Agafar un paper i pintures o retoladors i pintau la figura humana. Un cercle pel cap i un cercle més gran pel cos. En el cap tenim dues orelles, dos ulls, un nas, una boca, i els cabells. En el cos tenim dos braços, dues mans, dues cames i dos peus.

2. Agafar un paper tranparent i pintam la cara de l'altre amb retoladors (necessitam l'ajuda d'un gran).

3. Amb plastilina, amb pasta de sal, intentam fer la figura humana.

Vos deix amb un altre vídeo. Aquí vos cont el conte: LA BRUIXA COLORAINA i farem feina amb els colors. Podeu cercar per casa elements, objectes que tenguin els colors que surten en el conte.






Adjunt aquest enllaç perquè pugueu fer activitats interactives sobre els colors amb la Bruixa Coloraina.

I també vos adjunt un dibuix del conte perquè el pugueu pintar.

El divendres no faré cap entrada al bloc. Respectam el calendari escolar i és festa. Si vos fixau, avui vos he posat moltes propostes perquè tingueu cosetes per fer fins dilluns.

Això sí, demà a les 17:30h ens veim virtualment!!
Fins demà!!
Una abraçada mooolt forta!
Aina Mª