dimarts, 12 de maig del 2020

ACTIVITATS LÒGICO-MATEMÀTIQUES. Dimarts 12


Començam amb dues cançonetes que cantàvem cada matí....




Bon dia famílies!



Com haureu vist en el vídeo avui farem feina amb números. Aquest trimestre havíem d'introduir el número 3 i serà el que farem a partir d'avui en les activitats lògico-matemàtiques que vos proposi.

Abans de seguir, deixeu-me que vos digui, com he dit en el vídeo, NO fa falta fer la part que és d'impressió, la part manipulativa, és igual d'important. A més, no heu de fer totes les propostes d'activitats en un sol dia, és suficient una proposta per dia. En l'etapa d'educació infantil, el JOC, és la base fonamental dels aprenentatges dels infants.

ACTIVITATS MANIPULATIVES:

Com he explicat en el vídeo, anau a cercar tres tassons, a cada tassó li posau un número i després heu de tenir culleres petites de plàstic i heu de posar el número 1,2 o 3 o bé pintar-li cercles en funció del número que vulgueu. Una vegada ho teniu preparat ho donau als infants i ells han de posar la cullera que té el número pintant o bé els puntets en el tassó corresponent.

Una altra activitat és amb pinces d'estendre roba els hi posau un número (1,2 o 3) o bé pintau puntets a les pinces en funció del número que vulgueu. Han de posar la pinça d'estendre la roba a la targeta que correspon en número, que prèviament l'haureu preparada (en el vídeo també ho mostr).

Dins una safata amb sal, farina els infants han de representar un número (1,2 o3) i després l'hi han de posar botons, pedretes...

ACTIVITAT INTERACTIVA:

Vos adjunt aquest enllaç perquè pugueu practicar els números a través de l'ordinador o la tauleta ("tablet"). Esper que vos agradi!!

ACTIVITATS D'IMPRESSIÓ:

Vos adjunt 5 propostes, però NI son obligatòries NI cal imprimir-les totes!!

ENGLISH:
Una cançoneta per a aprendre els números en anglès!

I recordau, 4ei@assumpcio.fecib.net per tot allò que necessitau.
Una besada gegant!!!
Aina Mª